Ogólna Informacja o Projekcie - Edycja II
Regulamin Rekrutacji Uczniów - Iwaszkiewicz - Edycja II
Zał. 1 - Formularz Zgłoszeniowy Ucznia - Edycja II
Zał. 2 - Instrukcja Wypełniania Dokumentów Aplikacyjnych - Edycja II
Zał. 3 - Informacja o Lekach - Edycja II
Protokół Przedłużenia Składania Dokumentów
Protokół Rekrutacji - Kwalifikacji
Protokół Rekrutacji - Ostateczna Lista
Ponadnarodowe kooperacje szansą na rozwój zawodowy - Edycja II
Ponadnarodowe kooperacje szansą na rozwój zawodowy” – 2021
Protokół rekrutacji - Lista uczestników
Protokół rekrutacji
Prezentacja podsumowująca I Mobilność
Młodzież z Iwaszkiewicza w Grecji
Kolejny Erasmus+ w Iwaszkiewiczu
Podstawowe informacje o projekcie
Regulamin Rekrutacji Uczniów
Formularz zgloszeniowy ucznia
Instrukcja wypełniania dokumentów aplikacyjnych
Protokół posiedzenia Komisji Rekrutacyjnej
Protokół rekrutacji - lista ostateczna PL, 753kB
Regulamin uczestnictwa PL, 161kB
Informacja o lekach PL, 134kB
Protokół rekrutacji
Prezentacja podsumowująca I Mobilność
Młodzież z Iwaszkiewicza w Grecji
Kolejny Erasmus+ w Iwaszkiewiczu
Podstawowe informacje o projekcie
Regulamin Rekrutacji Uczniów
Formularz zgloszeniowy ucznia
Instrukcja wypełniania dokumentów aplikacyjnych
Protokół posiedzenia Komisji Rekrutacyjnej
Protokół rekrutacji - lista ostateczna PL, 753kB
Regulamin uczestnictwa PL, 161kB
Informacja o lekach PL, 134kB
„Grasz o europejski staż” – 2018
„Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.”
Już Konfucjusz zauważył potęgę zdobywania wiedzy i umiejętności poprzez doświadczenie. Kontakt z obiektem naszych zainteresowań, obserwacja, możliwość przetwarzania informacji na działanie to sposób, który czyni praktyka z każdego ucznia.
Takimi „praktykami” stała się grupa uczniów z Technikum w Zespole Szkół im. Jarosława Iwaszkiewicza w Sochaczewie.
Przez cztery tygodnie 7 uczniów klas technikum hotelarstwa oraz 9 uczniów technikum żywienia i usług gastronomicznych zdobywało doświadczenie zawodowe na stażach w Grenadzie.
Ta kolejna grupa uczniów Iwaszkiewicza ponownie uczestniczyła w projekcie Erasmus + zorganizowanym przez Szkołę w ramach współpracy z firmą UPEMI. Dzisiaj w szkolnym bistro „Hiszpańskie Smaki” została podsumowana tegoroczna edycja projektu Grasz o Europejski Staż.
Uczestnicy projektu pochwalili się zdobytymi umiejętnościami kulinarnymi i obsługi przed społecznością szkolną i zaproszonymi gośćmi. Bistro zaszczyciły swoja obecnością pani Urszula Opasiak Dyrektor Powiatowego Zespołu Edukacji w Sochaczewie oraz przedstawicielki firmy UPEMI – panie Natalia Kamińska i Joanna Olizarowska. W trakcie oficjalnego spotkania z Dyrekcją Szkoły, Panią Hanną Bonecką oraz Wicedyrektorem, Panią Renatą Skoneczną-Leśniewską, uczestnicy projektu otrzymali certyfikaty, zaświadczające realizację stażu oraz zaświadczenia ukończenia przygotowującego kursu języka hiszpańskiego.
Goście, otoczeni aromatem zupy z soczewicy z chorizzo, rozsmakowani w empanadillas z garbanzos, oczarowani słodkością churros i nutą pomarańczowego ciasta, przenieśli się w klimat słonecznej przyjaznej Andaluzji. Nauczyciele i uczniowie Iwaszkiewicza wyrażają nadzieję, że za rok o tej samej porze będą mieli szansę podsumowywać kolejny wyjazd projektowy. Fotoreportaż
Ta kolejna grupa uczniów Iwaszkiewicza ponownie uczestniczyła w projekcie Erasmus + zorganizowanym przez Szkołę w ramach współpracy z firmą UPEMI. Dzisiaj w szkolnym bistro „Hiszpańskie Smaki” została podsumowana tegoroczna edycja projektu Grasz o Europejski Staż.
Uczestnicy projektu pochwalili się zdobytymi umiejętnościami kulinarnymi i obsługi przed społecznością szkolną i zaproszonymi gośćmi. Bistro zaszczyciły swoja obecnością pani Urszula Opasiak Dyrektor Powiatowego Zespołu Edukacji w Sochaczewie oraz przedstawicielki firmy UPEMI – panie Natalia Kamińska i Joanna Olizarowska. W trakcie oficjalnego spotkania z Dyrekcją Szkoły, Panią Hanną Bonecką oraz Wicedyrektorem, Panią Renatą Skoneczną-Leśniewską, uczestnicy projektu otrzymali certyfikaty, zaświadczające realizację stażu oraz zaświadczenia ukończenia przygotowującego kursu języka hiszpańskiego.
Goście, otoczeni aromatem zupy z soczewicy z chorizzo, rozsmakowani w empanadillas z garbanzos, oczarowani słodkością churros i nutą pomarańczowego ciasta, przenieśli się w klimat słonecznej przyjaznej Andaluzji. Nauczyciele i uczniowie Iwaszkiewicza wyrażają nadzieję, że za rok o tej samej porze będą mieli szansę podsumowywać kolejny wyjazd projektowy. Fotoreportaż
Agnieszka Mućka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |