UWAGA UCZNIOWIE KLAS I LO I TECHNIKUM!!! Zapraszamy Was do udziału w projekcie unijnym „Uniwersytet otwarty” realizowanym wspólnie z firmą UPEMI oraz SGGW w Warszawie.

Regulamin Praktycznej Nauki Zawodu/ Harmonogram 2018/2019

Miejsca odbywania praktycznej nauki zawodu

Technik żywienia i usług gastronomicznych/technik hotelarstwa:

  • Hotel Sheraton (Warszawa)
  • Hotel Bristol (Warszawa)
  • Hotel Westin (Warszawa)
  • Novotel Centrum (Warszawa)
  • Radisson Blu Sobieski (Warszawa)
  • Radisson Blu Centrum (Warszawa)
  • Hotel Mercure (Warszawa)
  • Hotel Mercure (Warszawa)
  • Hotel Chopin (Sochaczew) hotelchopin.pl
  • Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne Dukat (Stary Dębsk)
  • Dwór Strzyżew (Strzyżew Parcele) strzyzew.pl
  • Sun Caffe (Błonie)

Technik ekonomista:

  • Centrum Wiedzy Podatkowo Prawnej (Warszawa)
  • Zibi Techno Sp. z o.o. ( Sochaczew)
  • Carmen Polska (Sochaczew)
  • American Way Sp. z o.o. (Sochaczew/Karolków Szwarocki)
  • Biuro Rachunkowe Dudek (Komorów)
  • Radisson Blu Sobieski (Warszawa)
  • Bureau Veritas Polska Sp. z o.o. (Warszawa)
  • Bestchem (Sochaczew)
  • Greiner Packaging (Teresin)
  • Novotel Centrum (Warszawa)
  • Centrum Finansowe PROFIT (Sochaczew) cfkprofit.com
  • PHU Jeznach (Sochaczew/Wójtówka)
  • Biuro Rachunkowe OLGAM (Sochaczew)
  • Biuro Rachunkowe Em-Fin (Wyszogród)
  • Biuro Rachunkowe A. Wilamowska (Sochaczew)

Technik organizacji reklamy:

Podsumowanie efektów praktyk